Top

DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!

  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
  • DVD: Iedereen kan GITAAR spelen!
rating 5
(4.9 / 13 Erfahrungen)
54,95


Erfahrungen (13)
rating 5 (4.9 / 13 Erfahrungen)

rating 4 Hallo eltjo
Krijg je langs deze weg iets aan
Kreeg nergens een bevestiging.
Hopelijk lukt het nu.
Het waren vragen over inhoudstafel van de verschillende cursussen. Online of dvd . Online is dit voor heel leven of tijdelijk.
Tabs tokkelen en slag Is dit in 1 cursus? HEb een fender malibu van zo'n 30 jaar.
Hopelijk komt er nu nog nieuws
Vriendelijke groeten
Ludo

rating 5 Had voor Kerst de voordeelset gekregen en heb net deze cursus af. Mooie cursus, mooi gemaakt ook. Toch nog bijna 5 maanden mee bezig geweest. Ga nu verder met de fingerstyle en ben daar bij les twee. Is wel een stuk lastiger! Maar Eltjo is een toffe gozer die het beste in je naar boven haalt.

rating 5 Heel erg goed is ook het hoofdstuk over gtaren en hoe je als beginner een gitaar moet uitzoeken in de muziekwinkel. Alleen die informatie is de prijs van de DVDs al waard.

rating 5 ik ben er harstikke blij mee, mijn lang verwachte droom komt uit. Zelfs mijn broertje heeft na het zien van deze dvd een gitaar gekocht en wil het nu ook gaan leren.

rating 5 De cursus is perfect opgebouwd en Eltjo’s manier van lesgeven is rustig en duidelijk.

rating 5 Eindelijk een uitgebreide NEDERLANDSTALIGE gitaarinstructie dubbel dvd inclusief boekje voor de akoestische gitaar, beginnersfingerpicking / tokkelen / akkoorden / slaggitaar, en van sublieme kwaliteit ook nog!

rating 5 De DVD is goed opgezet, zeer duidelijk in de uitleg en voor mij een goede aanvulling. Complimenten!

rating 5 Eltjo, ik wil je graag bedanken voor de fantastische gitaarcursus, zonder meer de beste die ik ooit gezien heb. Beeld, geluid, methode, inhoud, alles is gewoon perfect!

rating 5 Bedankt voor deze prima cursus. Diverse keren in mijn leven geprobeerd gitaar te leren spelen en nog nooit gelukt. Dacht dat ik het niet in me had, maar nu weet ik wel beter! Super bedankt hiervoor, ik zou deze cursus overal aanbevelen!

rating 5 Geweldig goede cursus. Zo goed als Eltjo zal ik waarscgijnlijk nooit worden , maar ik sta er van te kijken hoeveel ik al geleerd heb in maar drie weken tijd!!! Ik had al diverse keren geprobeerd gitaar te lerenspelen en het was nog nooit gelukt, maar dankzij deze cursus ben ik nu eindelijk door het dode punt doorgebroken en verrek... ik kan al heel wat spelen en mijn vrienden zijn stikjaloers!!!

Leuke rustige manier van uitleggen heeft Eltjo ook en alles is super goed uitgelegd.En goeie humor. Supercursus!!! 5 sterren,

rating 5 Hallo Eltjo,

Als eerste geweldige gitaarist leraar ben je complimenten.

Ik probeer al vanaf mijn twaalfde gitaar te spelen en wat denk je ben nu 50 en kan het nog steeds niet. Wil nu eens eindelijk eens echt willen spelen en kom op jou site uit. Wilde alleen even mijn complimenten overbrengen. En vanaf volgende week de eerste les online bij je volgen .

Mvg Gys.

rating 5 Een heel mooie en goed opgezette cursus. Duidelijke stap voor stap instructies en het werkt echt!!! Hier leer je echt van gitaarspelen.

rating 5 Gewoon de beste Nederlandstalige gitaarcursus. Waarom? Omdat niemand beter speelt dan Eltjo en omdat hij ontzettend goed uit kan leggen. Verder prachtig beeld en geluid en perfecte close up opnames. Ook reuze bedankt voor de uitstekende klantenservice. Door jullie makkelijke houding nadat ik mijn adres verkeerd had ingevuld en dus door mijn eigen schuld geen DVD kreeg heb ik besloten als dank deze recensie te schrijven. ga zo door!

Geben Sie den Code
Schicke einem Freund
@
@
Generating captcha code